* COMPUTERPROJECT – INTERNETCAFÉ

Wist u dat leden van de KBO en oud-cursisten iedere donderdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur met al hun vragen over computers e.d. terecht kunnen in de computerruimte van De Zilverberk.

U wordt dan geholpen door vrijwilligers van de computerclub die probleempjes met betrekking tot b.v. email, instellingen, updates en installeren van apps voor u proberen op te lossen.

Ook als u zomaar een vraag heeft over bestanden en/of foto’s kunt u op de donderdagmiddag bij hen terecht.

U bent van harte welkom!

* AANMELDEN COMPUTERCURSUSSEN VOORJAAR 2020 (OOK VOOR NIET KBO-LEDEN!)

 

In het voorjaar 2020 wordt gestart met een 9-tal cursussen, waaronder de beginnerscursus Windows 10, Calc (voorheen Excel), Impress (voorheen PowerPoint) en Writer (voorheen Word), en in januari met een extra cursus “Werken met de Tablet / iPad”, een cursus van 7 lessen en geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Wegens succes herhaald: Gebruik van Mobiele Telefoon (Apple of overige Android telefoons).

Deze cursus bestaat uit 3 lessen, en omvat de onderwerpen: algemene instellingen, updates, email vesturen, berichten versturen via SMS of WhatsApp, Face Time, Apps toevoegen en/of verwijderen, Internet bankieren, opschonen, agenda invullen, foto’s maken, etc.                         

Het definitieve aanbod van alle cursussen staat in de brochure en op de site van de KBO.

Brochure en inschrijfformulier liggen in De Zilverberk op de leestafel.

Heeft u vragen neem dan contact op met de coördinator computerproject KBO, de heer Dijo van Gils, tel. 06-24954211, Markt 11A, 4841AA Prinsenbeek.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.