Zangkoor Viva La Musica

Activiteit bestuur 2018

Activiteit:   Koor Viva la Musica

Voorzitter

Huub van ’t Westeinde

076-5146626

Secretaris

Lia Spijkers

076-5417686

Penningmeester

Lia Vermeulen

06-80046211

Dirigente

Ans Hage

076-5413095

Pianist

Bert Brouwer

 

Bestuursafgevaardigde

Louis Smits

076-5412628

Jaarverslag 2016

GEMENGD KOOR “ VIVA LA MUSICA “

Op maandagochtend, van 9.30 tot 11.30 uur, hebben de goed bezochte repetities in de Zilverberk weer plaats gevonden. Onder leiding van onze dirigente Ans Hage en met begeleiding op piano door Bert Brouwer wordt serieus geoefend, zonder dat dat ten koste gaat van de gezelligheid. Natuurlijk zijn ook de sociale contacten heel belangrijk. Er wordt heel wat bijgepraat voor en na de repetitie, maar vooral tijdens de koffiepauze. Ook in 2016 was er weer heel wat lief en leed te delen.

 

In 2016 heeft het koor weer diverse uitvoeringen verzorgd.

Voor de KBO werden de gebedsdienst voor de jaarvergadering en twee advent vieringen muzikaal verzorgd.

Via de Regionale Bond van Ouderenkoren (REBO) werd deelgenomen aan een korenmiddag in Bergen op Zoom en in Made. 

Ook werd opgetreden voor demente bejaarden in Molenstaete. 

Op de Kulturele Amateur Manifestatie (KAM) in het Chassé Theater werd deze keer samen met het Senioren Orkest van Amor Musae opgetreden. Hiermee heeft het gezamenlijk optreden, na het jubileumconcert in De Drie Linden in 2015, een vervolg gekregen.

Op de website van de KBO www.kboprinsenbeek.nl zijn foto’s en filmfragmenten van het koor te vinden.

 

Ondanks het vertrek van een aantal leden is het aantal leden licht gestegen naar 43.

Maar nieuwe leden zij nog steeds van harte welkom. U kunt zich oriënteren en sfeer proeven door een keer, tijdens de repetitie op maandagochtend in de Zilverberk, langs te komen.             

                               

Jaarverslag 2015

JAARVERSLAG 2015
Gemend Koor “ Viva la Musica “ .
Op maandagochtend, van 9.30 tot 11.30 uur, hebben de goed bezochte repetities in de Zilverberk weer plaats gevonden. Onder leiding van onze dirigente Ans Hage en met begeleiding op piano door Bert Brouwer wordt serieus geoefend, zonder dat dat ten koste gaat van de gezelligheid. Natuurlijk zijn ook de sociale contacten heel belangrijk. Er wordt heel wat bijgepraat voor en na de repetitie, en natuurlijk tijdens de koffiepauze. Ook in 2015 was er weer heel wat lief en leed te delen.
In 2015 heeft het koor wederom opgetreden voor demente bejaarden in Molenstaete. Voor de KBO werden de gebedsdienst voor de jaarvergadering en de twee advent vieringen muzikaal verzorgd. Deelname aan de Kulturele Amateur Manifestatie ( KAM ) in het Chassé Theater stond ook weer op het programma.
Maar 2015 was voor het koor vooral een bijzonder jaar omdat het koor 25 jaar bestond. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat op zondagmiddag 1 november 2015 een jubileumconcert is uitgevoerd. In De Drie Linden werd, met medewerking van het Senioren Orkest van Amor Musae, gezamenlijk een goed bezocht optreden verzorgd. De dag werd afgesloten met een gezamenlijk diner van de koorleden in Marktzicht. Op de website www.kboprinsenbeek.nl is een link naar YouTube filmpjes van het optreden in De Drie Linden te vinden.
Het aantal leden van het koor is in 2015 gestegen van 35 naar 41 leden. Maar nieuwe leden zijn nog steeds van harte welkom. U kunt zich oriënteren en sfeer proeven door een keer, tijdens de repetitie op maandagochtend in de Zilverberk, langs te komen.

Viva la Musica 25 jaar

Viva la Musica viert haar zilveren jubileum.

Gemengd Koor “ Viva la Musica “ bestaat 25 jaar en geeft op zondagmiddag 1 november een concert in De Drie Linden van half drie tot vijf uur. De zaal is om twee uur open en de toegangsprijs bedraagt 5 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Zilverberk en aan de zaal. Medewerking wordt verleend door het Seniorenorkest van Amor Musae.

Het koor startte in 1990 als “ Zanggroep Katholieke Bond van Ouderen “ met een Kerstviering in Eikebos. Het koor telt momenteel 40 leden en repeteert met veel plezier elke maandagochtend in de Zilverberk. Ans Hage heeft de leiding van het koor en de begeleiding op piano wordt verzorgd door Bert Brouwer. Bij dit jubileumconcert wordt samengewerkt met het Seniorenorkest van Amor Musae. Het programma van 25 jaar Viva la Musica, met liedjes van toen en nu, biedt U een afwisseling van liedjes begeleid door piano alleen en door het orkest. Tevens zal het orkest ook alleen een aantal werken ten gehore brengen. Er wordt U dus een gevarieerd programma geboden. Het koor is een activiteit van de KBO Prinsenbeek. Op de website www.kboprinsenbeek.nl vindt U, onder activiteiten, meer informatie over het koor.

 

Copyright © 2017. All Rights Reserved.