Onderzoek alcoholgebruik

Als u wel van een wijntje of borreltje houdt, spreekt u daar dan wel eens met iemand over? Een onderzoek van de Universiteit Tilburg moet uitwijzen hoe en met wie mensen het liefst over hun alcoholgebruik willen praten.

Doe mee aan de enquête en help inzicht te krijgen in het bespreken van alcoholgebruik met hulpverleners en vrijwilligers!

Lust u ook wel een wijntje, borreltje of biertje? Denkt u wel eens na over uw alcoholgebruik? Met wie zou u dat het liefste willen bespreken? En wie moet hiertoe het initiatief nemen: u of toch uw huisarts? Of wilt u het helemaal niet bespreken?

KBO-Brabant en het departement Tranzo van Tilburg University willen graag weten hoe u aankijkt tegen het bespreken van alcoholgebruik met hulpverleners en vrijwilligers. Daarom is er een korte enquête opgesteld; het invullen duurt ongeveer acht minuten. De informatie uit dit anonieme onderzoek helpt hulpverleners en vrijwilligers om in de toekomst effectiever te communiceren over alcoholgebruik en beter aan te sluiten op de behoeften van hun cliënten.

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen, zijn we op zoek naar zo veel mogelijk mensen die mee willen doen. Alvast heel veel dank voor uw deelname!

Ga voor de anonieme enquête naar: www.onderzoekalcoholbespreken.nl

Scroll naar boven