Biljarten

Biljarten

Bij de KBO Prinsenbeek worden diverse soorten biljart gespeeld en op meerdere dagen en tijden.
Zo kennen we vrij biljarten, biljarten “Ons Huis”, Carambole of driebanden, V.O.P. Libre, biljarten voor dames en hebben we onze eigen club De Zilverboys.

Computercursus

Voor iedereen die regelmatig ruzie heeft met z’n telefoon, Ipad. tablet, toetsenbord of computer verzorgt de KBO verschillende handige cursussen. Onze ervaren en vakbekwame docenten zorgen er voor dat Windows straks geen geheimen meer voor u heeft. Ook zijn er cursussen voor het beter leren gebruiken van uw telefoon of Ipad/tablet. Kortom voor elk wat wils.

Evenementen

Regelmatig organiseert de KBO Prinsenbeek evenementen zoals bijvoorbeeld een bingo op elke laatste dinsdag van de maand of een gesprek tussen ouderen en jongeren van de basisscholen, een reisje of een dagtocht.

Fietsen

Fietsen en bewegen

Met z’n allen eropuit of samen lekker bewegen in onze sportzaal. De KBO regelt het voor u.
Het is gezellig en bovendien bent u ook nog eens gezond bezig. Zo fietsen we elke dinsdagmiddag een fraaie tocht in de omgeving. Binnen kunt u bij ons terecht om gezellig te line-dancen of stoel te gymmen. Op vrijdagavond is er een dansavond.

verd

Handwerken en schilderen

Lekker creatief bezig zijn. Dat kan bij de KBO in Prinsenbeek. Onder begeleiding van heuse handwerk- en schilderspecialisten gaat u samen de mooiste dingen maken. U steekt er wat van op en bovendien is samen knutselen leuker dan alleen. Op diverse dagen en tijden bent u bij ons welkom in de Zilverberk.

Bridge

Kaartspelen

Of u nu wilt bridgen, jokeren, rikken of klaverjassen. Bij de KBO Prinsenbeek kan het allemaal.
Diverse vormen van kaartspelen zijn mogelijk op verschillende dagen en tijden in ons verenigingsgebouw De Zilverberk.

Muziek en zang

Wat is er leuker dan samen muziek maken. Houdt u van zingen of maakt u liever muziek met een instrument? In beide gevallen kunt u terecht bij de KBO. Uw stem doet er toe. U kunt deelnemen aan het koor van Viva la Musica of uw favoriete instrument laten meeklinken in onze muziekkapel “De Droelen”. Dus laat van u horen in de Zilverberk.

Reizen

Gezellig samen een trip of tripje maken. Voor een leuke dag of wat langer en verder. Regelmatig organiseert de KBO Prinsenbeek een reisje of dagtocht voor haar leden.
Zoek dus gerust eens contact als u wat van de wereld wil zien.
Uitgelicht: Bekijk het verslag van de 5-daagse reis naar Ardennen-Houfalize-België (mei 2023)
Uitgelicht: maandag 20 t/m vrijdag 24 mei 2024: 5 Daagse reis naar West-Vlaamse kust België

Sjoelen en balspelen

Samen koersballen, jeu de boulen of sjoelen. Wie wil dat nou niet?
Bij de KBO is iedereen van harte welkom om een potje mee te spelen. U kunt terecht op diverse dagen en tijden om naar hartenlust de strijd aan te gaan met uw medespelers.

Zingeving

Zingeving is een behoefte en gaat over de waarde en de bedoeling van het leven. De behoefte aan zingeving is van belang. Mensen gaan op zoek naar zingeving en betekenis en dat betekent dat zingeving u en mij in beweging zet. Het geeft nut en betekenis aan ons leven. Maandelijks kunt u bij de KBO terecht voor een oprecht gesprek over zingeving.

Bekijk hier het complete overzicht van vaste activiteiten in de Zilverberk
Scroll naar boven