5 daagse reis naar de West-Vlaamse kust in België

5 daagse reis naar de West-Vlaamse kust in België

20 mei 2024 24 mei 2024

Deze reis is volgeboekt

Naar onze mening hebben we weer een zeer aantrekkelijke excursiereis gevonden, die dit jaar zal gaan naar de “West-Vlaamse Kust in België”
We verblijven in een mooi hotel in Blankenberge vlakbij de zeedijk en het strand.
Vanzelfsprekend gaan we de belangrijkste plekken en steden in de omgeving bezoeken, zoals Brugge, Gent, Antwerpen en Ieper.

De prijs voor deze reis bedraagt € 639 per persoon. Toeslag voor een eenpersoonskamer bedraagt € 99.

Inschrijving is mogelijk vanaf 27 januari door het invullen van het inschrijfformulier.
Het ingevulde formulier levert u in bij de Zilverberk.
Inschrijven kan uiterlijk tot en met 10 maart.
Een uitgebreid programma over de reis en inschrijfformulieren kunt u vinden in de leeshoek van de Zilverberk of u kunt een e-mail sturen naar sjanfranken@kpnmail.nl.
Inschrijfformulier kunt u ook hier downloaden van onze website www.kboprinsenbeek.nl

Na sluiting inschrijving ontvangt u van Brabant Expres Reizen per post of e-mail, een factuur/bevestiging. Er wordt één factuur verstuurd naar de hoofdboeker. Uw betaling graag rechtstreeks overmaken op rekening van Brabant Expres Reizen. (De betaalgegevens staan vermeld op de factuur/bevestiging). De aanbetaling bedraagt 25% van uw reissom. Deze dient binnen 7 dagen na ontvangst van de factuur/bevestiging te worden voldaan. De restantbetaling dient 6 weken vóór vertrek te zijn voldaan (hiervoor krijgt u geen aparte nota). Door ondertekening verklaart u zich akkoord met de ANVR reis- en boekingsvoorwaarden en de Algemene Voorwaarden KBO reizen van de afdeling Prinsenbeek. Na reservering kan er niet meer kosteloos worden geannuleerd. Er zijn diverse kamertypes en u reserveert op basis van uw voorkeur. Mocht deze niet beschikbaar zijn dan nemen wij contact met u op (vol=vol). Deze reis wordt uitgevoerd door Brabant Expres Reizen. Inschrijven kan tot en met 10 maart 2024. Minimum aantal personen voor deze reis: 36/ max. 60). Reissom is exclusief € 5,00 euro p.p. SGR Bijdrage.

Volledige kalender bekijken

Scroll naar boven